El CP Congrés guanya per 0-1 al CH Olot el primer partit de la final de Nacional Catalana masculina i toca l’ascens a l’OK Lliga Plata

20 juny. 2021 | NCAT Masculí

Un únic gol de Pol Perpinyà a la primera part ha decidit el partit, en el que els garrotxins han tingut més ocasions, però Àlex Mañé i la defensa de l’equip sagrerenc ho han evitat

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha guanyat aquest diumenge per 0-1 a domicili al CH Olot el primer partit de la final de la Nacional Catalana masculina i el proper dissabte dia 26 a les 17.00h tindrà l’oportunitat de pujar a l’OK Lliga Plata si torna a derrotar al seu rival al segon partit que es jugarà al seu pavelló del Camp del Ferro de la Sagrera.

Malgrat que a la primera part l’Olot ha tingut les ocasions més clares per marcar, la gran actuació del porter del Congrés, Àlex Mañé, i la seva bona defensa han evitat que la seva porteria fos batuda, mentre que Pol Perpinyà ha aprofitat una bola morta dins de l’àrea de Guillem Raurell per marcar el 0-1 a manca de 3’15” pel descans.

A la segona part, el partit ha seguit sota la mateixa tònica, amb un Olot buscant l’empat i un Congrés defensant-se amb ordre i fent perillosos contracops, però cap dels dos equips ha estat capaç de marcar malgrat que l’equip garrotxí se l’ha jugat a l’últim minut donant entrada a un jugador de pista més en comptes de Guillem Raurell per generar superioritat.